בעקבות הטעם הטוב, עם יוסי גינוסר
  • ראשי
  • קצת עלי
  • ביקורת מסעדות
  • אוכל טוב
  • יין
  • טיולי אוכל ויין
  • יצירת קשר
  • English
  • ראשי
  • קצת עלי
  • ביקורת מסעדות
  • אוכל טוב
  • יין
  • טיולי אוכל ויין
  • יצירת קשר
  • English
בעקבות הטעם הטוב, עם יוסי גינוסר
  • ראשי
  • קצת עלי
  • ביקורת מסעדות
  • אוכל טוב
  • יין
  • טיולי אוכל ויין
  • יצירת קשר
  • English
  • ראשי
  • קצת עלי
  • ביקורת מסעדות
  • אוכל טוב
  • יין
  • טיולי אוכל ויין
  • יצירת קשר
  • English
השווארמה האופקית הטובה ביותר שאכלתיהשווארמה האופקית הטובה ביותר שאכלתי
השווארמה האופקית הטובה ביותר שאכלתי
Preview
במיה צ'ורבה- מרק במיה נפלאבמיה צ'ורבה- מרק במיה נפלא
במיה צ'ורבה- מרק במיה נפלא
Preview
קציצת הבורגול של עלי אוסטה, משוגע עם רשיוןקציצת הבורגול של עלי אוסטה, משוגע עם רשיון
קציצת הבורגול של עלי אוסטה, משוגע עם רשיון
Preview
קוקוראץ'- מעיים צלויים ברחובקוקוראץ'- מעיים צלויים ברחובPreview
סחלבסחלבPreview
פיד- מאפה תורכי דמוי פיצהפיד- מאפה תורכי דמוי פיצהPreview
שיש קבאב בשר כבש על גחלי עץשיש קבאב בשר כבש על גחלי עץ
שיש קבאב בשר כבש על גחלי עץ
Preview
אכול מתוק, דבר מתוק- הכונייפה של מוסטפהאכול מתוק, דבר מתוק- הכונייפה של מוסטפה
אכול מתוק, דבר מתוק- הכונייפה של מוסטפה
Preview
מנטה - כיסונים קטנטנים ברוטב יוגורטמנטה - כיסונים קטנטנים ברוטב יוגורט
מנטה - כיסונים קטנטנים ברוטב יוגורט
Preview
גגות איסטנבולגגות איסטנבול
גגות איסטנבול
Preview
פיד נאפה בתנור גזעי עץ אלוןפיד נאפה בתנור גזעי עץ אלון
פיד נאפה בתנור גזעי עץ אלון
Preview
דונאר קבאב ליד הבזאר הגדולדונאר קבאב ליד הבזאר הגדול
דונאר קבאב ליד הבזאר הגדול
Preview
השווארמה האופקית הטובה ביותר שאכלתיהשווארמה האופקית הטובה ביותר שאכלתיPreview
ראשי » גלריה » Turkish Delights
« הקודם
הבא »
יוסי גינוסר
אם אתם חובבי בישול, יין או מסעות קולינריים, בבלוג של יוסי גינוסר תמצאו ידיד. מסעדה מומלצת בתל אביב? יין קינוח מצויין? באלו מסעדות לבקר ברומא? כיצד בוחרים בסטייק טוב? תשובות לכל אלה ועוד, תמצאו כאן.
תחומים עיקריים
  • ביקורת מסעדות
  • טיולי אוכל ויין
  • אוכל טוב
  • יין
עודכן לאחרונה
  • יינות האי הטרופי הנשכח
  • יין עז טעם מאי הגעש סנטוריני
  • הנשים היזמיות של צפון הודו
  • המרדף אחר הפיצה הטובה בעולם
  • היינות הלבנים של עמק הלואר
שפות
  • English
הוקם ע"י בית חרושת לוורדפרס
© כל הזכויות שמורות ליוסי גינוסר, בעקבות הטעם הטוב
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס